nl fr

Cécémel, de enige echte sinds 1949

Al sinds 1949 is Cécémel de favoriete chocoladedrank van de Belgen. En dat begrijpen we maar al te goed! Want we selecteren zorgvuldig de beste cacaobonen en hebben een specifiek productieproces. Daardoor wordt de unieke, enige echte Cécémel bereid. En daardoor geniet jij van de allerlekkerste, heerlijk romige chocoladedrank.

Benieuwd naar onze geschiedenis?
Nutri-score B

Wauw! Het volledige Cécémel-assortiment heeft Nutri-Score B

Ken jij de Nutri-Score al? Dat is een handig label dat je helpt om keuzes te maken. Al gemerkt dat alle Cécémel-producten een Nutri-Score B hebben? Lekker, toch? Nu kan je dubbel zo hard genieten van je Cécémel-momentje.

Over FrieslandCampina Belgium

Cécémel behoort tot de groep FrieslandCampina, een van de grootste zuivelcoöperaties ter wereld. Dag na dag spannen onze lokale boeren zich in voor een duurzamere en diervriendelijke melkveehouderij die een zo laag mogelijke impact heeft op het milieu. Hun passie voor kwaliteit en duurzaamheid wordt al sinds 1871 doorgegeven van generatie op generatie. Onze leden-melkveehouders zijn gezamenlijk eigenaar én toezichthouder van de onderneming. Als FrieslandCampina goed presteert, genieten zij daar ook van!